MEDICIN: Hurra för Indien

Efter fem dagars magsjuka – sannolikt efter att ha ätit en peruansk fisk i Puno – gick jag i går på min indiska magmedicin som legat i nässecären sedan Indien 2010. Mycket kan man säga om indier, men magsjuka kan de hantera. Nu är magen...

292 0
292 0
Dela storyn
Facebook Twitter Google LinkedIn Pinterest Email

Efter fem dagars magsjuka – sannolikt efter att ha ätit en peruansk fisk i Puno – gick jag i går på min indiska magmedicin som legat i nässecären sedan Indien 2010. Mycket kan man säga om indier, men magsjuka kan de hantera. Nu är magen nästan ok, även om jag själv ännu är lite seg. En bra tumregel är alltså att köpa magmedicin där du blir sjuk, i inte hemma där Apoteket mest erbjuder Imodium. Så, det var dagens tipslåda.

/Erik

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
I denna artikel

Delta i konversationen: kommentera här