988 3

Den här vulkanturen utvecklar sig till en märklig tripp. Vaknade av att tusen tuppar gal utanför, alla uppe på vulkanen är tydligen tuppfarmare. Jag gick en promenad vid sjutiden i syfte att hitta en jeepny sedan och dra. Men då kommer det två filippinska killar som jag börjar snacka med. De visar sig jobba på Sprints kundtelecenter, där de tar emot samtal från amerikanska kunder, och är på en weekend outing på vulkanen. De bjuder på frukost och erbjuder mig bo i deras hus en natt. Nu har ett helt gäng anlänt och vi ska gå och bada i ett vattenfall. Ikväll – fest.

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article


3 comments

  1. Anonymous

    Du reser och träffar folk precis som jag. När mor läste om din färd till vulkanen med övernattning då fick hon ett utbrott, hi hi. M.

  2. Anonymous

    Inget utbrott, bara lite orolig. På skruttig väg på mc i beckmörker och gå till butik i djungel med ficklampa … Nu känns det bättre. Bad i vattenfall har jag sett på bíld i fina resereportage. Du är alltså på rätt ställe vid rätt tidpunkt här, verkar det som. Ha det gott!/mor

  3. Anonymous

    Inget utbrott, bara lite orolig. På skruttig väg på mc i beckmörker och gå till butik i djungel med ficklampa … Nu känns det bättre. Bad i vattenfall har jag sett på bíld i fina resereportage. Du är alltså på rätt ställe vid rätt tidpunkt här, verkar det som. Ha det gott!/mor

Comments are closed.