1383 0

NEW YORK. Igår var det plus runt tio grader – så icke idag. Bilden här ovan visar vädret vid lunchtid på tisdagen, då jag tog en rask, kall promenad för att köpa sushi mellan tredje och fjärde avenyn.

Ändå – det är trots bara en ordinär vinter vi pratar om. Det är bisarrt vad de gör dramatik av det på tv-kanalerna. CNN hade skickat ut minst två reportrar som under en och samma sändning rapporterade för tittarna hur snö fungerar och att den ibland blåser ihop till drivor. Det måste ha varit nyhetstorka den här kvällen.

Annars är det mycket jobb just nu. Jag jobbar på ett reportage som ska göras klart nästa vecka. Därefter ska en grej som blivit liggande efter Las Vegas skrivas ut. Däremellan blir det eventuellt ytterligare en rask reportageresa under ett dygn till varmare breddgrader, det bestäms på onsdag-torsdag. Och på fredag blir det möjligen en liten aw med en del andra journalister och fotografer. Det senare är ju inte jobb förstås, i alla fall inte till 100%. Jo, förresten, en middag är inplanerad på onsdag kväll. Och nästa helg har vi hyrt bil för att se oss om utanför tullarna.

Det var dagens rapport. Missa nu för bövelen inte kommande avsnittet av Här är New York, som ligger färdigt i pipen för att publiceras på fredag den 24. Tjoflöjt.

In this article