976 0

NEW YORK. I helgen badade vi vid Rockaway Beach. Men det var då det. Därefter har vädret åkt utförsbacke – nu är det molnigt, kylfuktigt och runt 15-17 grader i luften, känns det som. Blåst en del har det gjort också. Igår kväll var vi på bio (och såg Gravity) och det var närapå kallt under promenaden hem.

Det känns som om hösten är på gång i New York, helt enkelt. Jag gläder mig åt att det tydligen är ytterligare 8-10 grader kallare i Stockholm, enligt Klart.se, men man får nog ändå säga adjöss till det sommarväder vi haft under de tre första veckorna i USA.

Jag hoppas att vi kan komma iväg på en tur utanför New York i helgen. Hösten rapporteras vara väldigt fin att beskåda i norrut i New York State (delstaten New York alltså, inte staden), så en tanke jag haft är att hyra en bil och köra norrut på en tur. Det kanske är enda helgen som det hinns med innan vintern kommer på allvar.

Nu ska vi iväg till tullmyndigheten och klarera våra lådor. Där finns bland annat vinterkläder, som snart kommer väl till pass.

 

In this article