1084 0
1084 0

STOCKHOLM — Jag är på väg tillbaka till New York. Flyget går från Arlanda fredag kväll och på jag ser fram emot en helg i mina gamla kvarter runt East Village och södra Manhattan. Sedan, på tisdag, bär det av för fem sannolikt intensiva dagar i Washington där jag bevakar installationen av Donald Trump som USA:s 45:e president, vilket sker fredag den 20 januari.

Det blir en bra jobbmässig avrundning på de senaste två årens jobbinsats i USA som handlat väldigt mycket – från juli 2016 och framåt rent av extremt mycket – om amerikansk politik. Sedan våren 2015 har jag flängt fram och tillbaka över stora delar av USA för att rapportera från väljarmöten, primärval och partikonvent, och träffat väljare av alla sorter.

På den här kartan har jag markerat några av de journalistiska höjdpunkterna i bevakningen av presidentvalet 2016. Klicka för mer info.

MER LÄSNING Tidslinje: Alla resor som USA-korre 2013-2017

På min liveblogg kan du följa min bevakning från Washington:

Live Blog Händer just nu
 

In this article


Join the Conversation