2548 0

nyse-erik1julpyntDags för Här är New YorkJULSPECIALårets sista podcast härifrån New York City. Du kan prenumerera på avsnitten via RSS. Alla tidigare avsnitt finns i arkivet. Podden finns också att lyssna på i iTunes.

Jag började göra Här är New York i januari 2014 och har alltså producerat den här podden i snart ett år. Under hösten har avsnitten blivit färre än det var tänkt, och målet inför vårsäsongen är ett avsnitt i veckan. Podden är en aning för tidskrävande att producera för att det ska gå att göra den varje vecka.

Nu avslutar jag i varje fall det här året med att bjuda på det bästa från Här är New Yorks första år.

Varsågod och God Jul!

 

Här är New York – från Las Vegas

Hör specialsändningen från megamässan CES i Las Vegas i januari 2014. Läs mer.

UFO-jakt och grottutforskning i New Mexico

Ännu ett avsnitt från en annan plats än New York, nämligen New Mexico, där vi letar UFO:n och ger oss ned i en av världens djupaste grottor, i Carlsbad, New Mexico. Läs mer.

Fly stressen på Manhattan

Häng med på dagstur till City Island i The Bronx. Läs mer.

IKEA-båten till Brooklyn

Vad gör svenskar i New York när de behöver bunkra svenska köttbullar och lingonsylt? Läs mer.

Kamp för högre snabbmatslön

Den dittills största landsomfattande demonstrationen för högre löner i snabbmatsindustrin gick av stapeln i maj 2014. Läs mer.

Jerry Williams sista spelning

I slutet av maj 2014 avslutade rockkungen Jerry Williams, alias Erik Fernström, sin långa karriär med en spelning – i Brooklyn, New York. Här är New York var där. Läs mer.

Mega-båtmässan i Florida

I oktober var jag på the Fort Lauderdale International Boat Show – hör mer om några av världens flashigaste båtar. Läs mer.

Vill du höra mer? Här finns samtliga avsnitt

 

In this article