1883 0
1883 0

NEW YORK — Utflyttning och städning är klar och jag ska egentligen bara gå och lämna tillbaka nyckeln till lyan på E12th Street. Knappt 3,5 års New York-äventyr är över om cirka tolv timmar när jag sätter mig på planet till Stockholm (via Köpenhamn). Det känns riktigt bra, måste jag säga, och väldigt skönt att packning och allt annat praktiskt är undanstökat.

Har även fått en del jobb gjort de sista dagarna, bland annat en story om lastbilsattacken i Berlin och en lokal terrorvinkel från New York.

Till sist bjuder jag på den här bilden av Williamsburg Bridge sedd från Brooklynsidan i måndags:

Williamsburg Bridge i kvällsmörker.

Uppdatering 2016/12/21 17:56: Här är mina sista bilder från New York City, tagna under dagens promenad från ungefär Union Square, norrut längs Park Avenue till E27th Street, österut bort till East River och söderut utmed floden och sedan genom East Village och Lower East Side till hotellet på Kenmare Street:

En helikopter lyfter från startplattan vid East River.
East River söderut. En bit bort ligger favorithaket The Water Club.
East River norrut sedd från 30th Street.
Jag längs Fifth Avenue,
Taxibilar på rad.
Park Avenue.
Park Avenue.
En kvinna passerar två utdaterade telefonautomater.
Fifth Avenue norrut.
Jag försöker hitta en uteliggare att ge myntburken till men det går inget bra. Istället placerar jag till slut den tunga klumpen här vid Astor Place.
In this article