953 0

NEW YORK, MÅNDAG KVÄLL — Det är som sagt måndagkväll och jag ska just gå och lägga mig. Har suttit och gjort research, för konstigt nog är det inte sällan först på kvällen som vissa idéer lossnar. Opraktiskt, med tanke på att jag ju delvis måste jobba mot svensk tid och gå upp i ottan.

I alla fall, det har varit en jobbmässigt både intensiv och trög höst så här långt, hur nu det hänger ihop. Jag har lagt ut en bombmatta med jobblrokar men väldigt få av dem har det hittills blivit något av, trots mejl på mejl och flera telefonsamtal. Antar att de lossnar allihop på en och samma dag så det blir haveri av den anledningen istället.

Samtidigt har det hänt en hel del – vi fick ett fall av ebola hit ill New York (som tursamt nog tillfrisknat), det var den hektiska FN-veckan i september och en hel del småjobb ovanpå det. (Läs om mina artiklar här.)

Så sådant är i alla fall läget på jobbfronten, nu vet ni det. Vad kan man mer säga? Löven är på väg att falla av träden, julskyltningen och allt förbannat pynt har ännu inte kommit upp (tack för det), och hemma på Ingarö Varv är båten upptagen sedan en månad. Behöver jag nämna att jag redan ser fram emot sjösättningen, vare sig jag nu är där personligen eller inte.

Apropå båt, jag är på gång med (ännu en) kortfilm om Stockholms skärgård, filmad i oktober när jag var hemma en snabbrunda. Så håll utkik efter detta mästerverk här på bloggen (de tidigare skärgårdsfilmerna och en hel del annat kan du se på min videosajt, Reporter TV).

Jaha, det var det, gonatt.

In this article