834 0

Här under Jobb-kategorin publicerar jag inlägg om – just det – mitt jobb, som företrädesvis handlar om artiklar i SvD. Ifall nu någon vill informera sig om det.

Ett gäng grejor är på gång in i tidningen, varav flera redan finns på nätet. Under en (kort) period på fredagseftermiddagen svensk tid toppades både SvD.se och SvD Näringslivs sajt Nliv.se av varsin grej jag skrivit.

En var min story om 17 kubanska studenter som nu pluggar i Miami, Florida, och som jag snubblade över förra veckan på plats i Miami. Läs storyn här. Den andra var ett perspektiv från morgonens arbetsmarknadsrapport här i USA. Läs den här.

Så här såg det ut på sajten:

svd-nliv-toppar

 

 

Och så här ser kubanerna ut när de dyker upp i papperstidningen på lördag:

kubaner-miami

 

 

I morse hade jag en liten story på nätet om skandalfonden SAC där flera traders dömts för insiderhandel, en rätt spännande historia. Läs den här.

 

Mitt och fotograf Pontus Hööks reportage från sedelbruket i Dalton, som vi gjorde i höstas, var för övrigt planerat att komma in i tidningen efter att ha legat till sig ett bra tag, men det har ånyo hamnat på väntläge. Det har dock redan varit publicerat på Nliv.se. Jag rekommenderar dock att du läser det i papperstidningen – långa reportagetexter och fina bilder gör sig sällan särskilt bra på nätet.

 

In this article


Join the Conversation