894 0

LILJEHOLMEN. En läckande tank, två räntebesked, en jobbrapport, flytt. Den här veckan började och – pang! – så var det fredag. Till råga på allt så är jag lite snuvig men det ska, hoppas jag, inte få hindra att det blir en båthelg i allafall.

Väderläget är gott, som framgår av denna skärmdump från Klart.se:

Det ska vara varmare på natten den här helgen än det var dagtid runt midsommar för ett par veckor sedan.
Det ska vara varmare på natten den här helgen än det var dagtid runt midsommar för ett par veckor sedan.

Tisdag–fredag har jag jobbat vilket faktiskt varit roligt. Än roligare hade det varit om jag inte åkt på en illvillig förkylning. Men jag har ändå gjort några saker i alla fall. Ett perspektiv/kommentar om ett bolag ett par kollegor håller på att granska har det blivit, samt en text om att New York-börsens Dow Jones Industrial Average tagit sig över 17 000-sträcket för första gången någonsin. Jag skrev även en pjäs om en fransk bank som dömts till böter. Plus lite annat.

Idag, torsdag, blandades jag in lite i Riksbankens räntebesked. Och rapporterade om nya, starkare jobbsiffror från USA, ihop med ännu ett räntebesked från ECB.

Och, som jag redan rapporterat här på bloggen, så försökte jag laga min läckande bensintank i måndags. Vi har också tagit vår lånelägenhet i Liljeholmen i besittning, det är där jag sitter just nu och skriver. Mycket trevligt att ha en bostad.

Vartåt det bär i helgen får vi se. Jag har ju köpt ett stort fint översiktssjökort över hela Stockholms skärgård så det går kanske att välja öar lite lättare med det. Så vansinnigt långt tror jag inte att vi åker, vinden ska vara tidvis frisk och sydlig. Bullerön igen kanske, vem vet. Vart det än blir så är denna blogg det bästa stället att få reda på det.

Nu ska jag båtpacka lite till.

In this article