3735 0
3735 0

Med exakt en vecka kvar till valet skriver jag en kommentar om FBI-chefen James Comeys oväntade besked i fredags om att den federala polisen återigen intresserar sig för Hillary Clintons epost. Läs texten här.

Så här såg det ut på webb och i papper:

comey-komm-svd-webbcomey-komm-svd-artikel

Missa inte heller min uppföljning om FBI:s släppta dokument om Bill Clinton, som publicerades på SvD.se onsdag 2 november.

Så här såg det ut:

Artikeln om FBI och Bill Clinton gick bra på nätet: 44 000 sidvisningar och över 380 delningar på FB vid kl 20 svensk tid.
Artikeln om FBI och Bill Clinton gick bra på nätet: 44 000 sidvisningar och över 380 delningar på FB vid kl 20 svensk tid.

För övrigt visar en titt ner i artikelarkivet att jag skrev den första (åtminstone en av de allra första) artiklarna om presidentvalet 2016 runt den 22-23 mars 2015. Den handlade om att republikanen Ted Cruz, Tea Party-senatorn från Texas, blev första kandidat att ställa upp i presidentvalet.

Sedan dess har jag producerat gissningsvis ett par hundra artiklar, livebloggar, videor och bilder fram till hu. Exakt hur mycket ska jag kanske sätta mig ner och räkna ut en dag, men tills vidare hittar du alla mina inlägg om Vita Huset 2016 här.

 

In this article