1104 0

NEW YORK. Söndagförmiddagarna med The New York Times är fantastiskt härliga. Tidningen är inte så tjock som den var en gång, jag minns på 1990-talet att man kunde köpa en Times i 13 delar som vägde åtminstone ett halvt kilo. Men även om den krympt så har den, såvitt jag kan bedöma, behållit det bästa av innehållet. Dessutom har man numera en rimlig chans att läsa det mesta (om man viker hela söndagen).

Igår var vi på Rockaway Beach (se särskilt inlägg om den destinationen inom kort i New York-guiden), idag har vi inga mera avancerade planer än att gå och kolla i lite affärer här i närheten. Kolla, sa jag, för min lön har ännu inte kommit så det blir ingen shopping. Bland annat vill jag kolla i en kamerabutik. Förra helgen hittade jag en vinterjacka som jag tänkt investera i, så det blir kanske bara jackan som inhandlas just för tillfället förresten.

Nu vet jag inte var mer jag ska skriva, så jag sätter punkt.

In this article