681 0
681 0

CALAHONDA. Sitter vid ett bord tio meter från stranden i Calahonda och ser ljusen från biltrafiken däruppe på motorvägen på klippkanten i syd, högt över byn. Vågorna dånar dovt, jag spelade in dem med iphonen nyss, och jag fick just ut min steak med pommes...

CALAHONDA. Sitter vid ett bord tio meter från stranden i Calahonda och ser ljusen från biltrafiken däruppe på motorvägen på klippkanten i syd, högt över byn. Vågorna dånar dovt, jag spelade in dem med iphonen nyss, och jag fick just ut min steak med pommes från köket vid strandkanten. Dricker Alhambra-öl och läser en bok på e-bokläsaren i iphonen. Har det gott i största allmänhet.

Location:Paseo de la Playa,Motril,Spanien

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
I denna artikel


Delta i konversationen: kommentera här