657 0

Vi hamnade på Mosebacke och Södra Teatern på Södermalm ikväll, jag och ett ett stort gäng journalister som i en eller annan mån hade koppling till SvD. Såg här såg det ut. Några turister fick ta bilden. Nu har jag för övrigt hyrt en bil...


Vi hamnade på Mosebacke och Södra Teatern på Södermalm ikväll, jag och ett ett stort gäng journalister som i en eller annan mån hade koppling till SvD. Såg här såg det ut. Några turister fick ta bilden.

Nu har jag för övrigt hyrt en bil i tre dygn, med den underliggande planen att den ska ta mig bort från det svajiga väder som för tillfället belägrar hufvudstaden. Vi får se hur det går. Turen går i varje fall söderut i morgon, torsdag. Första destinationen är Linköping, med Halmstad som trolig andra anhalt.

I’ll keep y’all posted.

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
I denna artikel


Delta i konversationen: kommentera här