784 0

Det här är hur dåligt Windows Vista är: min pc går inte ens att starta om i felsäkert läge, då hänger den sig. Än mindre går det att köra skivan med Windows och återinstallera skiten. En fullt fungerande och rätt dyr laptop är således helt obrukbar tack vare det odugliga Windows Vista.

Tack och lov att jag hann köpa en Mac också innan det här hände.


UPPDATERING tisdag 13 jan:
Jag har precis lyckats köra igång en skiva med det uråldriga operativsystemet Windows Me från typ 98 nån gång, för att överhuvudtaget få maskinen att reagera. Därefter hoppas jag kunna köra in Vista på nytt, i brist på något bättre. Behöver jag påpeka att hela operationen gör att alla mina filer på datorn är puts väck för alltid?

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article


Join the Conversation