15149 0

GRÄSÖ. En helg på Gräsö gick snabbt, komplett med bad, födelsedagskalas och morgondopp i morse samt klippbad igår, lördag. Att tanken på bilen bestämt sig för att börja läcka igen var väl enda bakslaget, samt att jag har fortsatt ont i knät.

Det blev tyvärr ingen båtfärd, lite för mycket styr med alla ungar och lite för ostadigt väder fällde den planen. Hoppas på lite segling nästa gång, det finns nämligen gott om båtar att segla med (och ro, paddla och köra med också för den delen).

Det blir inget långt blogginlägg idag, njut istället av Gräsöbilderna här ovanför. I veckan är det jobb som gäller igen – och nästa helg blir det Norra Stavsudda där moderen hyr en stuga. Förhoppningsvis kan jag hinna iväg redan på fredagen (med reservdunken redo i bagaget). För övrigt kan jag konstatera att vi nu kommit halvvägs på Sverigevistelsen – en månad kvar. Jag är mycket nöjd med första delen, bortsett från kylan runt midsommar.

Förresten – känner någon en bilmekaniker eller plåtslagare som gillar att svetsa rost på gamla bilar? Mejla mig i så fall!

Nu sitter och ser VM-finalen. 0-0 i halvlek, men det känns som att tyskarna dominerar.

 

In this article