922 2

Såhär sent på kvällskvisten har jag bokat hotell de två första dagarna i Mexico City, denna megastad av rang. Problemet med dylika är att det är svårt att hamna centralt, eftersom det inte sällan saknas något ordentligt centrum. Men nu sitter jag iallafall med två nätter på Hotel Suites San Marino, Cuauhtémoc, Cittá del Messico, DF, 06500, Mexico City. Karta som nedan.

Bokningen gjorde jag via internet och jag har fått bekräftlse redan både via mobil och mejl. Världen krymper i takt med tekniken, kan man konstatera.

Jag resonerar så att två nätter spelar ingen roll var de spenderas – det viktiga är att jag har någonstans alls att ramla in eftersom flyget dundrar in först vid tiotiden på kvällen lokal tid i Mexico City (efter stopp i New York). Innan man fått väskan lär väl klockan bli elva och sen ska man ha tag i en redig taxi. Men sådana småproblem har löst sig förr.

För övrigt var jag ute ikväll på en kvällsrunda på en del olika Söderkrogar, egentligen bara två, efter en liten förfest hemma hos J på Blekingegatan. Alltihop var trevligt. Hoppas jag orkar upp i god tid imorgon för lunch. Ska sova nu.

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article


Join the Conversation