1058 2

CALAHONDA. Har stannat till för natten i den pittoreska byn Calahonda (smaka på namnet!), ungefär mitt mellan Almeria och Malaga. Jag svängde av på impuls, vilket verkar ha varit ett bra beslut så här långt. Byn klänger sig fast på bergssidan strax ovanför havet och har en omisskänlig spansk atmosfär. Kritvita, låga hus. Ska tillbringa kvällen med att gå runt här och plåta, ta en öl och käka. Rummet, med en uteplats som lätt är 20 kvm, kostar motsv ca 190 spänn. Kanon!

Etappmålet imorgon, dit jag räknar med att åka hyfsat tidigt, är alltså Granada där jag blir två dagar. Sedan kör jag ner till Malaga och lämnar bilen där på måndagen. I Granada har jag bokat biljett på nätet till Alhambra, den moriska fästningen som stan är mest känd för. Ska tydl va något alldeles extra. Man måste boka i förväg, vilket görs på www.alhambra-tickets.es.

Nu ska jag ut och unna mig en fredagspilsner. Glad helg på er!

Location:Carretera de Almería de Cherín,Ugíjar,Spanien

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article


2 comments

  1. Anonymous

    Vilka guldställen du hittar! Man blir fruktansvärt ressugen. /Kia

  2. Anonymous

    Vilka guldställen du hittar! Man blir fruktansvärt ressugen. /Kia

Comments are closed.