1280 2

Telefonhelvet låste sig när det kom ett sms, orkar inte skriva om hela skiten. Konstaterar bara att jag haft två fantastiska dagar med filippinerna jag träffade i regnskogen vid vulkanen. Hann tom hälsa på en av tjejernas föräldrar, som visste vad sverige är. Nu sitter jag på en varm trång buss på väg till Dumaguete. Till och med den allmänt avoga guideboken rekommenderar den. Jag bör va framme runt kl 20.

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article


2 comments

  1. Anonymous

    Underbart att läsa ditt meddelande från den varma bussen. Hade ringt din mobil någon timme tidigare (skulle kolla en sak ang din post, inget allvarligt) och en kille vrålar ”Shalom!”. Och det var inte du. Men nu är lugnet åter. Har fått klart för mig att samtal kan kopplas fel där du befinner dig. Kram och ha det gott!!! /mor

  2. <b>Erik</b>

    Shalom?! Det var konstigt. Blev nog en felkoppling isf. /E

Comments are closed.