Jag fick en solig eftermiddag i New York

Jag vid fästet till Brooklyn Bridge, New York City. På Burger King vid Liberty Street bredvid WTC. Kanske en av Chryslers sista muskelbilar: nya versionen av Dodge Charger. På snabbvisit i NYCNEW YORK, NEW YORK. Med fem timmar mellan flygen på Newark tog jag en...

2156 86
2156 86

Jag vid fästet till Brooklyn Bridge, New York City.


På Burger King vid Liberty Street bredvid WTC.


Kanske en av Chryslers sista muskelbilar: nya versionen av Dodge Charger.

På snabbvisit i NYC
NEW YORK, NEW YORK. Med fem timmar mellan flygen på Newark tog jag en taxi in till Manhattan. Har gått en snabb runda i Greenwich Village, kollat WTC-arbetsplatsen och sitter nu på en Burger King nere på Liberty Street. Jag måste medge att jag blir sugen på en NYC-semester, nu när man väl är här. I bakgrunden på ena bilden här bredvid syns Brooklyn Bridge förresten.

Det är tydligen President’s Day idag, massor av folk ute och klart, soligt och några grader kallt. New York från en av sina bättre sidor helt enkelt.

Det finns en ny webbsida där europeer kan registrera sig före hitresan vilket på något sätt ska underlätta vid Customs. Exakt hur vet jag inte, men jag fick information vid passkontrollen. Återkommer i ärendet.

Om några timmar: Mexico City.

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
I denna artikel