772 0

Lag pa sangen och hade just skrivit en fet blogguppdatering nar mobilen la av. Sa nu sitter jag pa att internetcafe pa Boracay, dar nagon tycks ha spillt cola i tangentbordet for man maste banka pa knapparna.

Idag har vi kasst vader, det har regnat pa formidagen och jag har legat och kollat pa BBC – ar fullt uppdaterad pa valet i Pakistan och Kosovos sjalvstandighetsforklaring. Vadret gor inte sa mycket for jag gick en langpromenad langs hela White Beach igar och brande mig naturligtvis. Tog en hel del bilder, varav jag ska forsoka ladda upp en del har ovanfor, inkl ett par extra Manillabilder.

Agnar mig ocksa at att lasa guideboken och fundera ut vart jag ska harnast. Det finns en hel del alternativ:

– Ogruppen som Bocaray tillhor, the Visayas, har en massa mojligheter, inklusive Bohol dar de sk Chocolate Hills finns, ett gang kullar som folk aker och tittar pa. Enligt guideboken ar de dock overskattade.
– En annan variant ar forstas att fortsatta harifran sjovagen, och da kanske till Romblon-oarna som ligger alldeles norr om Boracay.
– Rekommenderas gor ocksa tex norra Mindanao, som ar soderut.
– Sen har vi ocksa Palawan, som pa ett stalle beskivs som The Last Fronier of The Philippines. Dar ar natur etc med orord och man kan aka och titta pa tex en Jules Verne-lik underjordisk flod. Bara en san sak.
– Sen vill jag kolla in en vulkan ocksa, sadana finns bland annat norr om Manilla. Kan kanske bli pa tillbakavagen dit.

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article