1016 0

Sitter kvar här på jobbet men ska just packa ihop för att sedan transportera mig till Alvik, där bilen (med den berömda läckande tanken) ska hämtas. Därefter ska mat inhandlas och även en borrmaskin hämtas för att jag ska kunna montera tillbaka den nästan lika berömda badstegen på båten. Sedan ska bilen parkeras någonstans där den inte får p-böter (igen) och jag ska skaffa någonting att äta till middag.

Innan jag ens hunnit komma igång med allt detta så inser jag att jag glömt ta med nyckeln till förrådet där borrmaskinen ligger, så planen får stuvas om lite.

I övrigt har vi producerat en riktigt fin SvD Näringsliv här idag. Läs den gärna imorgon. Just nu rapporteras det om ett kraschat Boeingplan över Ukraina, eventuellt nedskjutet.

Det om detta – nu mot Alvik.

Uppdatering: Det artade sig till en väldigt avancerad logistisk apparat ikväll. Den såg ut så här: T-bana till Alvik – hämta bilen (ingen soppa läckt – vilket kan bero på att det knappast finns någon bensin kvar…) – köra till Liljeholmen – handla mat – lämna mat i kylen, hämta nyckel till förråd – köra till Kungsholmen och leta borrmaskin (hittade den inte, men däremot en skruvdragare, dock utan borrar…) – köra bilen vidare till jobbets garage på ångorna i tanken – t-bana igen till Liljeholmen. Där sitter jag nu i lånelägenheten. Och nu är det dags för salladsmiddag. Gomors.

In this article