775 0

Jag har släpat mig ut och gått en promenad nu på eftermiddagen. Hamnade på Whoolfoods nere på Houston, där de på övervåningen har en massa snabbmat. Det fick bli en mycket smaskig laxsallad som jag knappt orkat äta hälften av. Se bilden.

Nu ska jag knalla åter hemåt längs andra avenyn.

Uppdatering: Längs andra avenyn på väg hemåt såg jag den mest extrema sportbilen som jag sett på väldigt länge, en bisarrt lackad Lamborghini. Föraren hade just klivit in och satt sig, och dörren åkte ned ovanifrån till ljudet av elektriska motorer. Hann tyvärr inte se om det var någon man kände igen. Sekunden efter dånade motorn igång, tio eller tolv cylindrar eller vad de nu har i de där. Sedan gled den försiktigt ut i New Yorks hetsiga trafik. Jag har svårt att tänka mig något mera opraktiskt åkdon i den här stan.

Hur som helst, så här såg den ut:

En märkligt målad Lamborghini längs Andra avenyn.
En märkligt målad Lamborghini längs Andra avenyn.
Motorn drar igång med ett förfärligt oväsen.
Motorn drar igång med ett förfärligt oväsen.
Lambon glider ut i New York-trafiken. Notera höjden på fordonet jämfört med Chevrolet Suburbanen bredvid.
Lambon glider ut i New York-trafiken. Notera höjden på fordonet jämfört med Chevroleten bredvid.

 

I denna artikel


Delta i konversationen: kommentera här