964 0

MÖJA. Just nu sitter jag på trappan till vandrarhemmet och skriver, omgärdad av mygg. Min antimygg-roll on, rekommenderad mot sydostasiatiska malariamördarmyggar tycks ha ringa effekt. Vi var och käkade hamburgare nere vid bys Berg, sen gick jag den ca 40 minuter långa promenaden åter, sket i utedasset och gick och badade i sötvattenssjön som finns här på ön, vilket jag visst redan skrivit.

Visst är Möja fin, men i samma klass som Hasselö, Tjusts kanske klarast lysande stjärna, når den inte. Framför allt minns jag vyerna längs landsvägen som myvket vackrare och mer varierade. Fast då cyklade jag förvisso, här gick vi, vilket blir lite tröttsamt.

I alla fall tar jag båten nånannanstans imorgon, oklart vart än men det ska jag gå och reda ut nu med hjälp av mina båtturlistor.

I köket här inne står en pajsare och lagar mat för övrigt. Just nu är det oerhört mycket mygg. Bespruta, tack.

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article