1114 0
1114 0

NEW YORK — Jag måste medge att jag inte hunnit skaffa mig särskilt bra koll på snökaoset. Valet tog all energi här borta, men det var visst nåt med nån buss som kört fast? Eller…? Om cirka 12 timmar är jag i vilket fall på väg så vi får hoppas att de hunnit skotta fram Arlanda tills dess.

Samtidigt avrundar jag för min egen del bevakningen av presidentvalet som hållit mig sysselsatt i 18 månader, och särskilt intensivt sedan februari i år. Det mesta jag skrivit om presidentkandidater, primärval, delegater, elektorsröster, partikonvent, Bernie Sanders, Hillary Clinton, Donald Trump och en massa annat hittar du här under taggen Vita Huset 2016.

Allt om Vita Huset 2016.
Allt om Vita Huset 2016.

Det blev ett väldigt lärorikt jobbår. Och jag gissar att jag ännu långt ifrån skrivit den sista artikeln om Donald Trump.

Men nu får det bli en välbehövlig paus från honom i några dagar. Ser fram emot att titta till båten, gå skogspromenader, lära mig sätta på snökedjor och hinna träffa några kompisar för en pilsner.

Nu ska jag bara packa väskan, boka en bil och vänta på att de kopplar på vattnet i lägenheten igen (!) så jag kan ta en dusch, sen så!

In this article

<