1098 0

NEW YORK. Idag händer mycket på en gång. Jag packar, tvättar, skickar jobbmejl, äter Ikea-köttbullar och planerar midsommar – alltihop samtidigt, känns det som. Ska fixa bokföringen och packa lite till.

Sen åker vi. Har bokat en taxi till 19.15 som tar oss till JFK.

Uppdatering kl 20:20: Vi är nu på JFK efter en stark körning av vår chaufför. Någon engelska kunde han knappt, men det spelar mindre roll när han vet att köra bil.

20140613-183416-66856408.jpg
Extra piff på lägenheten inför utlåning i sommar.

Flygbolaget är Norwegian och i vanlig ordning har de problem med sina nya Dreamliners, så vi får återigen puttra över Atlanten i ett inhyrt sunkplan. I värsta fall är det en uråldrig kärra utan vare sig TV eller andra bekvämligheter, som det brukar vara, så det gäller att se till att Ipaden och det finns en bok i handbagaget är laddad så man har något att göra.

Igår var vi i Brooklyn och drack en massa öl, vin och whisky hos TV4:s New York-korre som nu flyttar tillbaka till Stockholm. Det var ett glatt gäng svenskar där, vilket gjorde att det blev en rätt sen kväll. Jag var rejält trött i mössan på t-banan hem. Måste dock säga att jag var oväntat pigg i förmiddags. Det finns väl risk för ett bakslag när jag sätter mig i flygplansstolen ikväll dock…

Så, det var dagens notering – nästa blogginlägg blir från Stockholm.

• Följ mina snabbuppdateringar om resan på Live!-sidan 

In this article