1041 2

Hola Mexico, aquí voy!*

Bokade just vinterresan i februari–mars: Mexico City. Cirka 7500 kr, flighten via Newark, New York, med Continental. En av världens största städer (tredje största efter japanska Tokyo och sydkoreanska Seoul, enligt en ranking jag hittade), 20 miljoner invånare. Härligt. Just där kommer jag inte att stanna så länge dock. Ska lägga upp rutten kommande veckorna, men jag är sugen bland annat på engelsktalande Belize vid golfkusten och på Panama med sin kanal. Regionalflyg är billiga, står det i min eminenta reseguide, och det är gott ställt med bussförbindelser. Allt från moderna Scania till gamla 60-tals amerikanska skolbussar.

Nu måste jag bara hitta passet, vetetusan vart det hamnat, och putsa upp min obefintliga spanska. Visum behövs inte, har jag kollat upp.

Bilden: Mexico City by night.
Foto: Wikipedia
 
* Hallå Mexiko, här kommer jag!

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article


2 comments

  1. Anonymous

    Låter ju najs. Glöm nu inte att införskaffa en rejäl sombrero. Eller kanske två, som snubben på bilden fått så god användning av.
    /Per

  2. Erik

    Ja det känns som att det är en produkt väl värd att hembringa. Ska kartlägga sombreromarknaden.

Comments are closed.