Naturen tar över ödevägen – mitt i stan

YOUTUBE Jag utforskar ruinvägen i Solna som naturen förvandlar till en urban park.

431 0

En flera hundra meter lång nedlagd vägsträcka mitt i Solna är på väg att förvandlas till en sorts urban park. Naturen har tagit över och träd växer upp mitt i ruinvägen, som lägger i nära Huvudsta centrum. En annorlunda plats att besöka, som jag gjort en minidokumentär om. Se den här ovan.

Mer från min Youtubekanal Nature Adventures

Man skulle kunna kalla stället för ”Solna Streetline Park” efter Highline i New York, i brist på annat.

Så här ser ödevägen ut:

Foto: Erik Bergin
Foto: Erik Bergin
Foto: Erik Bergin
Foto: Erik Bergin
Foto: Erik Bergin
Foto: Erik Bergin
Foto: Erik Bergin
Foto: Erik Bergin
Foto: Erik Bergin
Foto: Erik Bergin
Foto: Erik Bergin
I denna artikel

Delta i konversationen: kommentera här