992 0
992 0

STOCKHOLM, SÖNDAG KVÄLL — Återresan till New York närmar sig. Jag hade gärna stannat i Stockholm en vecka till eller så, men trots allt så är det i New York jag har det mesta av mina grejor och mitt jobb. Och med tanke på att det blir Stockholm igen i mars, efter två fullspäckade månader, så känner jag mig ganska tillfreds med att kliva ombord flyget på Arlanda vid 17:55 imorgon måndag och flyga över Atlanten.

Det har varit en riktigt bra jul- och nyårshelg. Har hunnit med att titta till båten, gå på teater och käka fin-julbord, gått på två julfester med jobbet, fira jul i Linköping och nyår i Gröndal, promenerat runt Linjeholmen och Hammarby Sjöstad samt genomföra årets första grillning ute på Ljusterö. Dessutom har jag hämtat bilen från verkstan, kollat in min gamla lgh på Kungsholmen och, tidigare i dag, baxat in bilen i garaget där den får stå och mysa till mars.

Dessutom har jag hunnit med att summera årets bästa resor, roligaste citat och och vassaste sommarminnen från skärgården 2015. Jag hann faktiskt också jobba lite grann före jul. Och även gå igenom lite gamla Peru-bilder som numera finns att beskåda på bloggen.

Det var väl det hela. Så det här blir det sista inlägget för jul- och nyårshelgen 2015-2016. På återseende i New York. God fortsättning!

MISSA INTE Mina mobilinlägg i livebloggen Händer just nu (finns även under Blogg i menyn)

In this article


Join the Conversation