1301 0
1301 0

Två gånger de senaste veckorna har jag legat under bilen och med Pastic Padding försökt laga den läckande bensintanken. Det har delvis lyckats, men delvis inte – några små droppar tar sig ut genom lagningen, verkar det som. Jag hoppas att det håller hyfsat, för i helgen tar vi bilen norrut till Gräsö i Roslagen, där det vankas födelsedagskalas på lördag.

Läs tidigare inlägg om Gräsö här och här. Bilden ovan är från ett Gräsö-besök sommaren 2012.

Det blir därmed ingen tur med Clara-Ida den här helgen, men det blir det däremot en dryg vecka senare då jag är kompledig måndag-tisdag efter helgtjänst. Om vädret håller i sig så är tanken att rent av köra in båten till Stockholm och bo i den onsdag-fredag den veckan. Har fått tips om att det går att hyra en korttidsplats vid bryggan hos Kungl. Motorbåtsklubbens högkvarter vid Djurgådsbron. Det vore i så fall en perfekt plats. Hoppas att det funkar.

Idag, fredag, är det jobb som gäller – har bland annat randat en text om enn skumraskbolag vars aktie rusat 25 000 procent (!) samt en text om amerikanska storbanken Wells Fargo vars delårsrapport kommer senare idag. Och så är jagju nyhetschef samtidigt, så det är ingen brist på arbetsuppgifter på den här redaktionen.

In this article