1166 0
1166 0

NEW  YORK — Det har varit en hektisk vinter och vår, vilket de läsare som följt vad jag skrivit om mina artiklar här på erikbergin.com kanske märkt. Primärval, primärval och mera primärval, Panama, Las Vegas och, snart, San Francisco har gett mig ett späckat schema. Under fyra dagar i april skrev jag 2,75 artiklar – per dag. Det är inte riktigt optimalt. Och bara i januari jobbade jag ihop 90 övertidstimmar.

Så desto större är glädjen över att jag om ungefär tio dagar landar på Arlanda för några veckors semester. Visserligen är New York fantastisk i juni, men det är även Stockholms skärgård. Jag ser fram emot att åter borda Clara-Ida och inleda säsongen Skärgård 2017, mysa i soffan, träffa kompisar på midsommar och uppleva svensk försommar i full prakt. Därefter väntar en månads rafflande politikbevakning i juli innan det är dags för en hel semestermånad i augusti (åtminstone om mina planer håller).

In this article


Join the Conversation