796 3
Hitta vad du letar efter 
på EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR!

Nu kan du ännu enklare söka efter information på En resande reporters äventyr. Sökrutan är alldeles bredvid i spalten till höger. När du skrivit ditt sökord, till exempel ”florida” som i exemplet här nedanför, och klickat ”Sök” hamnar söksvaren högst upp i den här spalten.

Med de tre knapparna över söksvaren, ”Den här bloggen”, ”Länkat härifrån” och ”Webben”, kan du snabbt kolla igenom mina egna inlägg, de sajter jag länkat till samt vad övriga internet eventuellt har att erbjuda. Stäng sökningen med ett klick på krysset överst till höger. Enkelt!

Sajten har som synes även fått ett annat utseende med fräschare färger, som en del i den ständiga utvecklingen av En resande reporters äventyr. Jag jobbar vidare med moderniseringen, vänta bara!

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article


3 comments

 1. Per

  Här händer det grejer må jag säga. Söktjänst och annonser och det ena med det andra. Bra jobbat.
  Hoppas läget är under kontroll. Här i Lkpg är vi allmänt förnöjsamma över våra tjeckiska nyförvärv. LHC ligger stabilt i topp. Vi hade en skön hockeykväll förra veckan då vi käkade och såg matchen från restaurangläktaren. Du får komma ner och kolla nån match framigenom.
  Hörs
  /Per

 2. Per

  Oj. Publiceringsknappen hängde sig. Samma inlägg två gånger. Så dant.

 3. Erik

  Javisst serru, man blir värsta webbhackern. Klicka nu duktigt på alla annonser och boka resor utav helvete så blir jag rik oxå.

  Håller på att bygga om köket, det går sämre med det än med sajten. Måste hitta en mindre diskmaskin, sitter och skannar av marknaden. När det är klart, mer eller mindre, kommer jag absolut ner en sväng. Förresten ska ett gäng upp hit på en LHC-match i oktober tror jag, häng på där!

  Hörs

Comments are closed.