1290 0
Tom Selleck i 80-talsklassikern Magnum PI.
Tom Selleck i 80-talsklassikern Magnum PI.

NEW YORK, LÖRDAG – Med bara timmar kvar innan planet lyfter från Newark till Hawaii (se hela resrutten) finner jag det lämpligt att här ovan publicera ett avsnitt av den klassiska Hawaii-serien Magnum PI med Tom Selleck som helikopterflygande och Ferrarikörande privatdetektiv som många minns från 1980-talet. Just det här avsnittet påstås ha sänts första gången den 18 december 1980. (Du hittar fler Magnum-avsnitt här.)

Här i New York har det varit en intensiv och rolig vecka. Jag har jobbat med ett långt reportage som publiceras i mars och ett par andra storys på samma tema. Håll utkik här på erikbergin.com för mer info om dem framöver.

Tidigare i veckan var vi på teater (läs mer här) och i torsdags hamnade vi på svenska kafékedjan Fikas invigning av dess nya flagship-fik på västra Manhattan, ett roligt jippo.

Som final firade vi igår, fredag, av en fotografkollega som flyttar med familjen åter till Sverige inom kort. Efter en inledning på Wythe Hotel i Brooklyn och den famösa takbaren där så hamnade vi på baren och bowlingbanan The Gutter, där klockan hann bli bortåt 2 innan jag kom hem.

Instagram-bild från The Gutter igår:

And we’re bowling

A photo posted by Erik Bergin (@travelingreporter) on

 

Så efter detta återstår bara att packa väskan för avresa till Honolulu imorgon, om nu inte vädret sätter stopp (snö väntas i New York). Jag tror nästan säkert jag kan utlova fina Hawaii-bilder här på bloggen framöver, så håll utkik.

KARTA & RUTT Här är Hawaii

Se hela Hawaii-resrutten: Klicka här för specialkarta

TIDSLINJE Se alla stegen i resan

Tidigare blogginlägg här

In this article

Join the Conversation