1246 0
1246 0

newyork-logoTISDAG KVÄLL — Ännu en New York-aktivitet på min bucketlist är avbockad: ikväll var jag på basket i Barclays Center i Brooklyn och såg Brooklyn Nets slå Indiana Pacers med 111–106. Det är alltid roligt med stora sportevenemang, men hittills har jag bara varit på hockey i Madison Square Garden och sett en massa Rangers-matcher.

Så här ser det ut inne i Barclays Center:

Nets spelar hemma mot Pacers, tisdag den 31 mars 2015 i Barclays Center.
Nets spelar hemma mot Pacers, tisdag den 31 mars 2015 i Barclays Center, Brooklyn.

Efter en hektisk vecka, om inte två hektiska veckor rent av, så bär det nu av på en reportageresa söderut igen, till Texas bland annat. Uppdateringarna på bloggen blir kanske lite mera sporadiska under tiden. Men du kan alltid hålla koll på det senaste på Händer just nu, min mini-liveblogg där jag postar bilder och inlägg från mobilen. Jag är åter i New York den 7 april, är tanken.

Nu ska jag gå i skarpt läge med packningen som inte hunnits med. Det blir inte så mycket sömn efter det, för planet går redan kl 7 från Newark. Men jag brukar vara hyfsad på att sova på flygplan, särskilt så tidiga flighter, så det borde inte vara några problem bara jag över huvudtaget kommer upp.

Förresten, den fina bilden av mig här ovanför är tagen i måndags utanför FN-skrapan, som syns till höger, av fotograf Axel Öberg. Mer eller mindre hela det svenska pressuppbådet i New York hade varit inne och intervjuat statsminister Löfven som kommit till New York igen. Här är min SvD-text från eventet.easter_chicken

Glad Påsk!

In this article