903 2


Så packar man 20 kallingar

– i en enda systempåse

Att packa handlar om densitet – yeah, jublar alla fysiklärare. Men så är det. Ju mer du kan få in i ett viss givet rum – ryggsäcken eller väskan – desto mer av dina grejor kommer med. Tricket, vilket jag just är i färd med att praktisera, är att jobba med 1) Systempåsar, 2) påsklämmor i plast och 3) tryck. Men inget fungerar om inte klädesplaggen, i mitt exempel här kalsonger, är ihoprullade så att de innehåller så lite luft som möjligt. Tänkt på det, luften är din fiende. Du vill inte packa luft i ryggsäcken utan grejor.

Jag har här rullat ihop vidpass 20 kalsonger (lilla bilden till vänster), lagt in dem likt en blombukett i en systempåse och applicerat kraft på påsen så att all luft pressas ut. Därefter gäller det att stänga påsen med påsklämman i plast – och vips har man ett nätt litet paket av kallingar som håller lätt 20 dagar och inte tar mera plats än en neccesär. Smidigt.
EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article


2 comments

  1. Armando

    Har du med dig 20 kallingar? Tips: Ta med färre och tvätta under resan! Antingen själv eller ge en liten slant till någon. Ett annat tips: Slit med gamla som kan slängas. Köp nytt… Gillar i övrigt ditt djupa funderande kring ”luften som fiende”. Kanske skulle du varit försvarsminister i Irak. Vilken tid går flyget, tisdag, va?

  2. Erik

    Vet inte om det var exakt 20. Men absolut, alla de kommer inte med hem igen. Har även rotat fram en del dassiga tshirtar. Det går på kvällen, typ 18. Bra.

Comments are closed.