987 2

NEW YORK. På eftermiddagen idag gick vi en fet långpromenad längs Hudson River på västra Manhattan, i en långsmal park som heter vad? Jo, Riverside Park såklart. Skrev om den i New York-guiden härom dagen.

Går man den upp till runt 115-120:e gatan uppe i Harlem så kommer man till Columbia Universitys campus, ett rätt trevligt område uppe på en höjd med utsikt över East Harlem och kvarteren norr om Central Park. Därifrån åkte vi buss nedåt och fikade på Paris Baguette Café.

Nu sitter vi i soffan och kollar på nån ny serie med Johan Rheborg och Henrik Schyffert. Jo precis, på Sveriges Television. Via den utmärkta servicen SVT Play. Aldrig uppskattar man svensk public service så mycket som när man gett upp att hitta något bra på någon av de 300 amerikanska kanalerna.

In this article


2 comments

 1. Anders Bergin

  Efter nära tre veckor i Asien ramlar man snabbt in i vardagen igen! Vi satt och kollade på Rapport och Idol i Bangalore någon gång. Kändes lite skumt. Nästa vecka är vi på gymnasiemässan i Älvsjö igen. Ska bli kul. Någon snö har vi inte sett röken av ännu, men det blåser utav bara h-e. Det drar ihop sig till högtidsdag snart! Några planer? Fortsätt med denna trevliga och informativa blogg. Kram.

  1. Erik Bergin (@erikbergin)

   Hallå! Kan tro det. Indiska tv-kanaler håller väl runt samma klass som de amerikanska om jag minns rätt. Njae, inga direkta planer ännu nej. Helst skulle jag glömma bort alltihop 🙂

   Ses

Comments are closed.