791 0

När startar egentligen
en resa? Den startar – nu.

Nu är lägenheten städad, sista middagen på tre månader lagad och uppäten med en kollega, bagaget (nästan) packat och min Macbook Air fylld med musik och en del film. Därtill har jag fått igång mitt bokföringsprogram, bokat en sista tvättid för imorgon, städat kylen och druckit upp den sista pilsnern i nämnda kyl. Ska fixa en halvtimme med packningen och sen lägga mig och läsa en bok, känns som jag inte gjort det på evigheter. Snön ligger vit på taken också förresten. Den sympatiska flygtiden, runt kl 18, gör att jag hinner gå och fixa en del småsaker på avresedagen tisdag också. Bland annat fixa en hyrbil och ett boende eller två.

Så från och med nu startar officiellt resebevakningen för Erik’s Big Australia & Asia Tour 2009-2010 på denna blogg. Egentligen är det kanske inte förrän man sitter på planet som en resa startar, eller så kan man säga att den startar långt tidigare inne i huvudet. En filosofisk fråga man kan begrunda. Jag väljer att starta den nu – den här hösten har gått så snabbt att jag inte hunnit med mer än praktiska ting. Men nu tror jag att det mesta är gjort. Skulle åkt ut till garaget och tagit ut Chevan på en sista tur före resan men det hanns inte med idag, det skulle vara det då.
Alla, nästan alla i varje fall, kommentarer och frågor uppskattas. Hej & gonatt!
EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article