1205 0

Några dagar in på det nya året börjar det bli synnerligen hög tid att bestämma vart årets vintersemester ska bära. Jag har ju haft dem sedan 2006 och särskilt under rejäla vintrar, som den här, är en resa runt februari-mars precis vad som behövs för att energi ska räcka till vår och sjösättning.

I år, dock, finns ett problem: jag är just nu inte så ressugen. Eller, vid närmare eftertanke, ressugen är jag allt, men jag har svårt att uppbåda energi inför några större strapatser. Har de senaste veckorna gjort research både på en rundresa i Mellanöstern och på en tripp till Namibia, men har ännu inte orkat fatta något beslut om någotdera resmålet. Samtidigt tipsade en kompis om Costa Rica, samtidigt som det vore roligt, och enkelt för att inte nämna avkopplande, med en simpel tripp till Florida inklusive lite bilsemester. Ja, ni hör – det kräver ork att utvärdera alla alternativ.

En koll alldeles nyss visade att biljettpriset till Namibia faktiskt sjunkit sedan jag kollade senast. Dessutom hade restiden förkortats. Så nu har jag tagit beslutet att inte ta något beslut just nu – ett uppskjutet beslut är också ett beslut – utan fortsätta ta reda på fakta och planera, tills jag hittar rätt. En väl genomtänkt resa, om än sent bokad, måste vara bättre än motsatsen.

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article