1154 0
1154 0

NEW YORK — För ett år sedan var jag i ett stekhett Florida och tittade på båtar vid världens största båtmässa i Fort Lauderdale. Det var ett år till presidentvalet och Trump hade just gett ut sin bok med titeln ”Crippled America”.

Nu sitter jag här i en annan lägenhet och ser min tid som utrikeskorrespondent snabbt dra sig mot sitt slut efter drygt tre roliga, annorlunda och väldigt lärorika år. Valet som hittills varit en avlägsen abstraktion är nu alldeles runt knuten. Det ska bli roligt att bevaka, efter runt 18 månader av primärval, partikonvent, resor kors och tvärs över USA, ständiga Trumputspel och nya Clintonskandaler – och det ska bli väldigt skönt när det är över.

Om en vecka kopplar jag av i Stockholm efter en väldigt hektisk höst. Mer om det senare. Det var allt jag hade att rapportera nu, efter en drygt nio timmar lång arbetssöndag. Missa nu för tusan inte att följa valdramat på SvD.se på tisdag. Du hittar alla mina artiklar och inlägg om presidentvalet här.

In this article