2171 4

SKANVIK, VÄSTERVIK. Har badat vid klippbadet Skanvik på Gränsö. Det var inte direkt varmt men pigg blev man. Här var jag för nästan exakt ett år sedan, det var bra väder då också. Det blåser en frisk bris nu men jag har hittat en klippskreva i lä. Bra tradition det här att runda av sommaren i Västervik, tror jag fortsätter med det. Det var hyfsat med folk på stan, man glömmer att det är mitt i veckan och att många jobbar. Men här är det fortfarande semester, tack för det.

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article


4 comments

 1. Anders

  Jag tycker att det är en fantastisk idé att packa ihop sommaren i Västervik. Vi har ju gjort det många gånger…Skanvik har ju en speciell plats i hjärtat efter alla ljuva sommarminnen därifrån. Är Vanja kvar där? Kommer du ihåg när vi seglade i viken? En gång fick jag 11 abborrar på en mask…Vi ljustrade ål när jag var grabb. Suck…
  Livet går vidare, men minnena består.
  Hade du bra logi i Västevik?
  Nu en kall öl med vännerna på landet. Välkommen till Fridenslund!
  P

 2. Anders

  Jag tycker att det är en fantastisk idé att packa ihop sommaren i Västervik. Vi har ju gjort det många gånger…Skanvik har ju en speciell plats i hjärtat efter alla ljuva sommarminnen därifrån. Är Vanja kvar där? Kommer du ihåg när vi seglade i viken? En gång fick jag 11 abborrar på en mask…Vi ljustrade ål när jag var grabb. Suck…
  Livet går vidare, men minnena består.
  Hade du bra logi i Västevik?
  Nu en kall öl med vännerna på landet. Välkommen till Fridenslund!
  P

 3. Erik

  Javisst är det kanon. Jag vet inte om hon är kvar, men nån har slagit upp en ful gul kåk i korrugerad plåt på hennes gamla tomt, ser konstigt ut. Man kan tydligen hyra den, står det på en skylt. Tveksamt. Fast läget är ju bra.

  Bor på ett sorts motell borta på Lucernavägen, det mesta annat var fullt (!). Hugges Zenda ligger inne.

  Hasselö imorgon om det är sol.

 4. Erik

  Javisst är det kanon. Jag vet inte om hon är kvar, men nån har slagit upp en ful gul kåk i korrugerad plåt på hennes gamla tomt, ser konstigt ut. Man kan tydligen hyra den, står det på en skylt. Tveksamt. Fast läget är ju bra.

  Bor på ett sorts motell borta på Lucernavägen, det mesta annat var fullt (!). Hugges Zenda ligger inne.

  Hasselö imorgon om det är sol.

Comments are closed.