2635 0


Hej skärgård – här kommer jag

Nu har jag bokat upp mig en eller möjligen två nätter på Möja (sjökortet här ovan) i norra/mellersta skärgården, det ska bli väldigt trevligt. Waxholmsbolaget kör från Strömkajen 08.30 imorgon, även om kvinnan jag bokade rum av hävdar att den 08.45 men jag satsar på min tid.


Varning kan utfärdas för Waxholmsbolagets sajt för övrigt, den är inte helt enkel när det gäller att skaffa fram tidtabeller. Det kan rekommenderas att du laddar ned pdf:en med tidtabellen istället för att försöka leta i databasen på sajten, där går man ofta bet. Eller ta helt enkelt ett gammalt hederligt analogt papperstidtabellhäfte när du kommer åt.

Ett alternativ är att åka med Strömma/Cinderellabåtarna (se kartan), som möjligen har lite färre rutter men kör modernare och snabbare fartyg. Waxholmsbolaget känns mera hardcore dock så jag tar det.
EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article