993 0
993 0

NEW YORK, LÖRDAG — Om några timmar flyger jag och en kollega till sydligare breddgrader för en fyradagars reportageresa. Jag tvivlar på att det blir särskilt mycket bloggat under den tiden.

Senare samma torsdag som vi kommer hem till New York så flyger jag till Stockholm (via Oslo) för att därifrån på lördagen ta mig ned till Vimmerby där det vankas bröllop. Det ska bli kul. Kul ska det också bli att få ta en titt på Clara-Ida, som ligger upplagd på Ingarö med renoverat drev. Jag har bokat en hyrbil och hoppas att jag hinner ut dit på fredagseftermiddagen.

På måndagen därefter blir det återresa till New York — och sedan, helgen därefter: SEMESTER! Till Hawaii, no less, vilket ska bli väldigt avkopplande och skoj hoppas jag.

Räknar jag rätt så kommer jag att göra sju flygningar under de åtta närmaste dagarna. Det är lite för mycket för att vara helt bekvämt. Tur att flera av dem är på samma dag.

Vi syns!

In this article