615 0
615 0

NEW YORK. Idag är det St Patricks Day, irländarnas stora högtid, och hela stan lär vara ute och dricka öl ikväll. Jag kan gissa att det blir ett himla hallabaloo, det kalla vädret till trots.

St patricks-paraden startar kl 11 vid 44e gatan och travar norrut länge 5e avenyn till runt 79e gatan, om jag fattat saken rätt. Vet inte om jag hinner se den, men om inte så finns den i varje fall att kolla in på nätet här.

Jag firade en gång en St Patricks Day i Peking, en himla sen och blöt tillställning som utvecklade sig till den kanske roligaste utgång jag varit med om. Det var ett internationellt gäng backpackers som hamnat på samma hostel i ett kallt Peking och som drog iväg till en irländsk bar på kvällen där en säckpipespelande karl i kilt gick omkring och tutade. Roligt, som sagt. Tyvärr finns ingen rapport därifrån här på bloggen som jag kan länka till, antar att jag var för trött dagen därpå för att skriva någonting.

I denna artikel


Delta i konversationen: kommentera här