929 0

Jag har nu varit tjänstledig i fyra månader, lite drygt, och varit ute och rest tre av dem. Man kunde tycka att man skulle ha gott om tid när man slipper gå till jobbet, men så är det inte. Jag begriper inte vart tiden tar vägen, har fullt upp ständigt. Inte så att det är stressigt, snarare behagligt, men ändå.

I alla fall så har jag köpt en guidebok till Mellanöstern (bilden) från Lonely Planet (mitt favoritförlag Rough Guides har ingen sådan kombobok för Mellanöstern som jag vill ha, där måste man köpa en per land). En idé jag funderar på är den jag skrev om tidigare – Libanon, Syrien och Jordanien. En tanke är att göra den resan i maj, men nu har jag åkt på en del jobb som måste göras klart innan dess och dessutom har vi det här idiotiska askmolnet som man inte vet vart det tar vägen. Frågan är om jag hinner. Men förr eller senare blir det bra. Maj är hursomhelst en bra månad för att åka dit, läser jag.
Nu: iväg på lunch.
EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article


Join the Conversation