1024 2

Det artade sig till en fin solig kväll i Stockholm och jag firar den, även den sista kvällen av min halvårslånga tjänstledighet, med att gå ner till Rålambshovsparken och köra en mini-picnic i kvällssolen. Ca 18 grader skulle jag gissa. Har gjort en mumsig sallad som jag nu ska aväta ihop med sista skvätten kinesiskt rödvin (av fabrikat ”Great Wall”, vad annars) som jag hembragte från Peking i mars.

När man nu kan sammanfatta ett halvår utan fast jobb, tre och en halv månad av resor i sex, sju länder där jag inte varit tidigare och med den här nya erfarenheten som frilansandet gett så kan jag för min del inte vara annat än nöjd. Har haft det mycket bra, och vore det inte för ekonomin så skulle jag lätt ta ett halvår till. Det finns så mycket kvar att se och uppleva. Varav en hel del förhoppningsvis kommer att rapporteras på den här bloggen framöver.

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article


Join the Conversation