TRAVELS: 10 places I’m glad that I went to

RESOR: Tio ställen jag är extra glad att jag besöktEfter att ha gått igenom en rad resebilder häromkvällen började jag, lite omedvetet, analysera vilka platser som betytt mest. Det hela slutade med ett blogginlägg på TravelingReporter.com med tio platser som jag bedömer som extra sevärda. Det...

487 0
487 0

RESOR: Tio ställen jag är extra glad att jag besökt
Efter att ha gått igenom en rad resebilder häromkvällen började jag, lite omedvetet, analysera vilka platser som betytt mest. Det hela slutade med ett blogginlägg på TravelingReporter.com med tio platser som jag bedömer som extra sevärda. Det är en mycket personlig lista, så alla lär inte hålla med. Men det är ett intressant tankearbete att sålla mellan alla städer, stränder, människor och bilder man träffar på.

Läs om mina 10 ställen jag är extra glad att jag besökt här:
TRAVELS: 10 places I’m glad that I went to

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
I denna artikel


Delta i konversationen: kommentera här