596 0
596 0

NEW YORK. Ej heller denna natt (eller kväll, om man ska prata New York-tid) blev det någon ny rysk storoffensiv på Krim. Jag har rattat bloggen på SvD.se i åtta timmar nu, en hel arbetsdag, så om det här ska fortsätta mycket till undrar jag hur jag ska få något annat gjort. Ett skäl så gott som något för Putin att backa tillbaka och ge upp, vill jag påstå. Hoppas han läser det här.

Läs nattens blogg här.

20140304-004601.jpg
SvD:s förstasida när det blev läggdags i New York: inget ryskt anfall trots påstått ultimatum.

UPPDATERING: Och där kom det, en halvtimme efter att jag slutat liveblogga: Putin backar. Styrkorna dras tillbaka från Krim, enligt Kreml. Ryske presidenten läste kanske mitt inlägg, trots allt.

Ny förstasida:

20140304-011843.jpg

I denna artikel


Delta i konversationen: kommentera här