942 0

NEW YORK. Det här är ju en blogg om resor, är det tänkt, men senaste tiden har det blivit lite för lite av den varan. (Även om man kan hävda att hela projektet med att bo i New York är en enda lång resa bort från Sverige.) Nu tänkte jag i alla fall göra en liten uppdatering. Som läsare av denna blogg märkt så har jag i år hunnit med Las Vegas, Nevada, och Miami, Florida, i jobbet, samt att vi varit på en helgtur till Cold Spring i upstate New York. Det är bra förstås.

(Förresten – läs mer från Las Vegas i lördagens SvD Näringsliv, 15/2…)

 

Men nu har vi lite andra grejor på gång. I slutet av februari ska vi ta en helgtur till västra Texas, där jag aldrig varit. Planen är att köra mellan El Paso och Amarillo i Texas. Strax utanför Amarillo ska vi bland annat kolla in knäppa sevärdheten The Cadillac Ranch (se bilden ovanför) med Cadillac-bilar som står nedkörda i sanden. Till vilken nytta vet jag inte, det är mer ett konstverk.

Vi överväger också en trip till Puerto Rico framåt vårkanten, vilket blir ännu en ny destination att bocka av.

I sommar är det även på gång en resa till Seattle, i Washington state, och nationalparken Yellowstone, som egentligen är en jättevulkan under markytan som bara ligger där och samlar kraft för att spränga USA i bitar. Bäst att passa på innan det smäller.

Däremellan hoppas jag på något vis kunna klämma in Grand Canyon, men exakt hur det ska gå till är ännu en aning oklart.

Så förhoppningsvis blir det en aning mera resor här på bloggen framöver.

 

Nu åter till jobbet, som idag framför allt innebär planering och uppbokning av en del framtida knäck. Ska också lyssna på New Yorks nye borgmästare sedan nyår, Bill de Blasio, som presenterar sin första budget. I kväll tänkte jag eventuellt gå och lyssna på en författare som just släppt en bok om Hillary Clinton.

In this article


Join the Conversation