967 0


Har uppdaterat mig om vädret via min resedator och det spås bli molnigt senare idag och imorgon, även med skurar ikväll. Oklart dock om nederbörden når hitut, men med förra årets fiasko från Grinda – regn och strömavbrott – i alltför färskt minne tar jag inga risker. jag åker till Ingmarsö, men möjligen tar jag båten åter till Stockholm ikväll. Vi får se. Det hänger på möjligheten till boende där också. har vid en snabb googling hittat två alternativ: Familjen Lagerbergs Bed & Breakfast samt hyddor som man kan hyra per dag under lågsäsong.

  • Bilder från Möja:


Möja.


Jag äter min pastasallad i väntan på Waxholmsbolaget.


Strax bredvid norra bryggan, Möja, har de här två förtöjt på svaj.


Varubåten Lote lastar av och på i Möja.Möja.


EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article