838
Just nu sitter jag i en stad som heter Nha Trang och vantar pa nasta buss som ska ta mig ytterligare norrut till en badort som heter Hoi An. Bussen fran Saigon kom hit vid 6-tiden i morse och nasta gar vid 19 ikvall. Jag har alltsa ca tolv timmar att kolla in stan. Lyckades faktiskt sova ca fyra timmar pa bussen, trots allt tutande och att de kor som maniacs. Man maste trots allt ge forarna lite cred for deras skicklighet (eller om det ar tur), det ar inga stora marginaler. 
I Hoi An raknar jag med att stanna i alla fall tre natter om jag kan hitta ett billigt stalle vid stranden. Det blir egentligen den forsta riktiga avkopplingen, hittills har det varit ganska mycket roligt slit, langa promenader, standiga forflyttningar och varme.
Sedan aker jag vidare till Hanoi, blir nog tyvarr inte sa manga dagar dar. Darifran tar jag antingen taget in i Kina och ut vid Hongkong, eller ett flyg direkt till Hongkong. Jag kommer i vilket fall inte att hinna med sarskilt mycket av Kina, det far bli en separat resa. Iofs kul att ha det kvar. Men det vore forvisso intressant att ta strackan Hanoi-Hongkong med taget, om det later sig goras. Da har man i alla fall sett lite av landet. Och jag har ju ett visum som maste utnyttjas. Kina ingar inte i min guidebok, sa eventuellt far jag kora lite pa kann dar. Det ger sig.
EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article